дивекс и лилия90 - как да поръчам - DIVEX & ЛИЛИЯ'90

дивекс и лилия90 - как да поръчам

ИНТЕРЕСНО

FACEBOOK

1. След като сте избрали продукт от Нашия каталог, Вие може да се свържете с Нас на стационарен телефон: 02/9200284 и 0888329746.

2. Натиснете бутона "В кошница!" под продуктите, които сте избрали.

3. След като сте завършили с избора на продукти, моля прегледайте внимателно съдържанието на кошницата и ако е нужно направете промени.

4. За да направите поръчка е достатъчно да натиснете бутона "Поръчай!" и в падащото меню попълнете Вашите: Име,телефон и e-mail(електронна поща).

5. Натиснете "Изпрати" и Вие успешно сте направили Вашата поръчка.  Наш консултант ще се свърже с Вас на посочен е-мейл адрес или телефон за уточняване и потвърждаване на поръчката.

6. Доставката на поръчаната стока е за сметка на клиента.

7. Срок на доставка до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката.

8. Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в срок до 7 работни дни след покупката в един от нашите магазини или по куриер за сметка на купувача. Стоката трябва да бъде в търговския вид, в който е закупена, да няма нарушаване на целостта й и след представяне на документ за покупка (фактура или касова бележка).

9. Поръчаните стоки се заплащат с наложен платеж след получаването им от куриер.НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

SSL Secured by GeoTrust БОРИКА EasyPay ePay.bg PayPal MasterCard Visa VISA Electron American Express Discover